Kernteam: Liesbeth Stellingwerf

LiesbethWat ik kom brengen op de Zijn-plek.

Met mijn vele jaren ervaring als leerkracht op de basisschool kom ik begrip brengen. Begrip voor kinderen en ouders, maar ook voor scholen en de problemen die voorkomen uit de beperkende vorm van onderwijs binnen het systeem dat in Nederland gangbaar is. Door mijn eigen zoektocht naar de gaten in dit systeem die ik ben tegen gekomen breng ik de Davismethode die voorziet in een andere manier van leren lezen en rekenen, namelijk op een beeldende en tastbare manier.

Ook voor ouders neem ik Taal in Beeld mee. Zodat ingewikkelde problemen met weinig woorden letterlijk neergezet kunnen worden op tafel en we met elkaar de situatie van alle kanten kunnen bezien als startpunt voor verdere acties. Daarnaast breng ik de mogelijkheid om actieve reflexen van kinderen en volwassenen te integreren waardoor er rust in het lichaam komt en de geest kan ontspannen.

Samen met het team van de Zijn-plek werk ik vanuit liefde en overtuiging dat voor ieder mens groot en klein een eigen plek om te Zijn in zichzelf en in de wereld kan worden gevonden.

Liesbeth Stellingwerf