Agenda 2

Yoga BE door Kirsten K. Wiegman – Maandagavond

Heb je behoefte aan ontspanning?
Een pijnlijke onderrug?
Regelmatig last van een stijve nek of een langdurige blessure?

Yoga BE geeft gespecialiseerde yogalessen die in het teken staan van pijn vermindering, bewuste ontspanning en het vergroten van de mobiliteit.

Wekelijkse Yoga Tune Up® lessen:

Afstemmen op je lijf
&
Bewuste Ontspanning

Yoga Tune Up® – Afstemmen op je lijf combineert zelf-massage, krachttraining, corrigerende oefeningen, bewuste ontspannning en yoga tot 1 geheel.

De lessen zijn afwisselend speels, vol anatomische wetenswaardigheden, en aangepast op persoonlijke mogelijkheden en behoeftes.
Al deze elementen zorgen ervoor dat jij beter in je vel zit!

In de lessen Yoga Tune Up® – Bewuste Ontspanning wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam geactiveerd. De combinatie van zelf-massage, meditatie, yogahoudingen en bewuste ontspanning maakt deze les tot een oplaad-moment voor jezelf & je lichaam.

Voor mee informatie: www.yogabe.nl / info@yogabe.nl

Door: Kirsten K. Wiegman
Wanneer: Maandagavond
Tijd: 20.00 – 21.00 uur

Yoga met je hart door Antje Fokkema – Dinsdagavond

Yoga met je Hart betekent bewegen met aandacht voor jezelf.
Wat kan jouw lijf? Waar zijn jouw grenzen en hoe kun je ze bewaken? Geduld beoefenen en acceptatie voor wat er (niet) is. De middenweg zoeken tussen trost en afwijzing.
Iedereen kan meedoen: jong, oud, dik dun, man, vrouw, lenig of stram, mobiel of immobiel, want iedereen leert in elke oefening iets over zichzelf.
En zelfs na 1000 keer, kun je de houding doen alsof het voor het eerst is.
Vaak zijn de oefeningen vloeiend en begeleid door muziek. De eindontspanning is lang zodat je dieper ontspant en meer oplaadt.
Resultaat: je voelt je relaxed, fitter, helderder en weer met beide benen op de grond.
Elke dinsdag om 18 uur en 20 uur, en de les duurt anderhalf uur.
In de groep van 18 uur is nog plaats.

Door: Antje Fokkema
Wanneer: Dinsdagavond
Tijd: 18.00 uur en 20.00 uur
Data: september: 5, 12, 19, 26  oktober: 3, 10, 17  november: 7, 14, 21, 28  december: 5, 12, 19

Voor meer info en/of opgave: yogametjehart

Lezing door Michael Damian – 7 + 8 september 2018

Self-Realization — Love, Wisdom and Happiness Are Your Nature.

Michael Damian is een spiritueel leraar uit Amerika en schrijver van het boek: The Art of Freedom; a Guide to Awakening.

De meetings staan in het teken van een simpele weg naar liefde, wijsheid en geluk. Een simpele weg naar innerlijke vrijheid. In de aanwezigheid van Michael opent zich een veld waar hij woorden aan weet te geven en waarbij hij je leert zien en ervaren wie je werkelijk bent. Met een hele diepe en krachtige meditatie, maak je verbinding met je ware zelf en jouw eigen innerlijke wijsheid.
De bijeenkomsten beginnen met een korte (geleide) meditatie, gevolgd door de kans om vragen te stellen aan Michael en alles te onderzoeken wat zich in het moment openbaart, of om gewoonweg samen te zitten in een stille verbinding. (Michael verstaat het Nederlands goed en spreekt het enigszins).
De meetings met Michael gaan niet over het bereiken van een of andere speciale staat, niet over het loskoppelen van onze dagelijkse problemen en uitdagingen, maar om diep door te dringen en de waarheid ervan te zien. Het is een simpele weg naar verlichting en ware innerlijke vrijheid.

7 september van 20:00uur tot 21:30uur (Prijs € 75,- ***, inclusief koffie/ thee, wat lekkers/ fruit)
8 september van 10:00uur tot 15:00uur (Prijs €15,-)
Op de Zijn-plek te Katlijk (nabij Heerenveen)
Het is mogelijk om de dag te combineren met de vrijdagavond op dezelfde locatie en in de buurt te overnachten.

** Zou je graag bij deze Day Intensive aanwezig willen zijn, of bij één van de avonden, maar lukt het je financieel niet? Laat dit geen belemmering zijn en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Geertje Smit over haar ervaring met Michael:
“Michael is voelbaar geworteld in de Liefde, Stilte en Vrijheid die we allemaal zijn. Vanuit die staat kan hij met een paar prachtige woorden heel raak blootleggen wat er op persoonlijk vlak bij iemand speelt. Toen ik laatst verstrikt was in angst stuurde hij me één enkele zin, die me onmiddellijk in tranen deed uitbarsten. Op hart niveau begreep ik precies wat hij zei en het was zó’n opluchting, dat de angst die ik voelde eenvoudig wegviel. Daar was ik hem heel erg dankbaar voor.”

—————————————————————————————-
Meetings are a chance to dive into pure conscious presence and explore the real meaning of freedom, truth and love in your life.
—————————————————————————————-